OLDSCHOOLMAN

Vi levere kvalitets grooming produkter til den Oldschool-klassiske barbering og personlig pleje til mænd, samt et special udvalg af unikke skægpleje produkter som er dansk  designet.

Se vores autentiske Oldschoolman luksus barbersæt, perfekt til ren selvforkælelse eller eksklusiv gave til manden som har alt. Alternative hår og skæg produkt kollektioner til mænd, køb din mands grooming gave i vores store udvalg. Vi elsker vores special udvalgte bestseller niche produkter som vores røde lys terapi lampe,  skægvækst pakke, skægfanger.

  [email protected]

  Tlf. 4047 3615

KUNDESERVICE: Alle hverdage 9:00-15:00

Like os på Facebook

mobile-pay-webshop

Oldschoolman forhandler barberartikler og gammeldags Oldschool produkter igennem vores webshop.Vi er lokaliseret i København. Vi elsker et sundt og stærkt skæg, derfor går vi op i skægpleje. Rundt om på siden kan du finde tips og tricks, samt diverse skæg guides i form af artikler og andet spændene content.

CVR: 37498378

Telegrammet

Seneste indlæg

RETRO MORSE KODEN

Modtag retro nyheder i telegrammet og modtag vores medlems 15% rabat med vores nyhedsbrev, om alt fra barbering til nye barberingsprodukter. Vi afsender nyhedsbrev ud en gang i kvartalet.

@2023 Copenhagen - Denmark

TOP