Leverandør af skægolier, skægpleje og andre kvalitetsbevidste produkter til Danmark bedste priser

Lad os tage en snak sammen hvis vi er i samme branche. Oldschoolman ønsker vores produkt sortiment nå ud til flest potentiele kunder.

Leverandør af barbergrej og kvalitets skægpleje produkter til erhverv

Leder du efter en samarbejdes partner eller forhandler til barbergrej og skægpleje produkter? 

Mangler din barbersalon/barbershop eller frisør kvalitets skægpleje produkter til Danmark bedste priser. Så er 

Vi tilbyder blandet andet dropshipping aftaler af mande livsstils produkter til skægpleje, og samarbejdspartnere i form af webshops og content driven sider. 

Er du frisør, barbershop/barbersalon eller webshop?

Ønsker du en aftale for at sælge vores produkter i fysisk butik er dette også en mulighed. Vi køre med opsat løsninger hvor vi sætter Oldschoolman produkt sortiment op i din fysiske butik.

Vi tilbyder direkte dropshipping aftale din webshop indenfor barberings artikler. Derudover er vi medlem af partnerads programmet hvor du kan reffere som affiliate til diverse mande skæg produkter. Start med at sælge produkter online eller fysisk gennem Oldschoolman. 

Erhvervs løsning salg af barbergrej

Søger du B2B aftaler med salg af barberings produkter kan du få tilsendt vores erhvervspriser, vi sælger både gaver til firmaet til julegaver eller direkte til andre erhvervs webshops. Som leverandør giver vi vores erhvervskunder kunder nedsatte medlemspriser til gode priser, så vores produkter kan forhandles videre.

Om Oldschoolman

Vi er et par unge knægte med stor passion indenfor skægpleje produkter og ønsker at udvide til erhvervs løsninger såvel online webshops som fysiske butikker. Vores produkter er dansk designet og vi sælger vores egne kvalitets skægolier og mande grooming produkter online. Oldschoolman specialisere sig i at fremstille kvalitetsbevidste skægpleje produkter med fremragende aroma dufte. 

 

 

Dropshipping aftale mandepleje produkter

Dropshipping aftale indgås mellem Oldschoolman og en online webshop, efter kontaktformen vil vi tage direkte kontakt og få de sidste informationer som CVR, Fuldt navn, Adresse etc.

Det smarte ved dropshipping leverandør, er du undgår at have et stort varelager og hele fragt delen samt kundesupporten undervejs. Det hjælper dig hurtigere igang, og du som virksomhed tager kun imod ordren og vidersender den til os, hvor vi ekspedere den. Det spare oftest købmanden eller iværksætteren for hurtigt at komme igang og du kan hurtigere skalere din virksomhed. Du vil herefter modtage en fast % i kommision pr. salg.

Da vi er på dansk jord, kan det oftest være fordelagtig og lettere måde at komme igang med kompliceret produkter eller hvis kapitalen mangler. Oldschoolman tilbyder dropshipping aftaler til din webshop i Danmark, indenfor segmentet af mande produkter, mandepleje, forkælelse, barbergrej, gaver, produkter til mænd, etc.

TOP