Det hele startede på en tur i Indonesien..

På en rund tur langt væk fra Danmark, på et besøg hos en retro barber, oplevende jeg den autentiske stemning og indretning, som førte min inspiration fra ide til virkelighed. Alt interior var oldschool og vintage look, barbering i top notch oldschool stil, swinghop gramofon pladen kørte i baggrunden og livsstils magasiner fra 40´ lå på bordet..

Til Vores egne produkter

Rejsen har taget os til vores egne dansk designet produkter, OLDSCHOOLMAN ligger vægt på unikke livsstil kvalitets produkter. Vi vægter højt på kvalitet og design, derfor er det essentialt at de olier i vores skæg produkter er naturlige og gavnlive for både huden og skægvæksten..

Om Os

OLDSCHOOLMAN er inspireret af en gammel branche som er blevet "inn" igen, især de gamle barberings redskaber give det unikke retro mande look, med knivskarp kant. Selv idag i det moderne samfund er det blevet vigtigt for manden at holde et stilrent udseende, samt at holde sin egen personlige stil.

  • Vi tilstræber os hurtige svartider via support gennem vores interne chat system, sociale medier, email eller tlf.
  • Mange forskellige leveringsmetoder efter dit behov.
  • Utrolig nem og sikker handel samt fuldt beskyttelse af krypteret data.

Oldschoolman ønsker at levere top kvalitets produkter med høj service, derfor har vi brug for vores kunders mening. Du er derfor mere end velkommen til at kontakte os i hele processen eller hvis du har nogle spørgsmål eller input. 

Vi ser frem til at høre fra dig :) 

Muligheder

Vores fremtidig fokus vil ligge på samarbejds aftaler b2b, hvis du enten har en webshop, fysisk barberforretning eller lignede er du velkommen til at kontakte os. Vi ser gerne at udvide vores produkt sortiment til fysiske forretninger, eller andre danske webshops. Vi levere barbergrej og skægplejeprodukter som firmagaver eller andre events med custom fin pakket ind. 

Affiliate Kommission

Vores affiliate cookie er gældende til 30 dage af dine besøgendes cookies. Dvs vi tilbyder fast kommission 25% pr salg du genere fra linket fra dit site, blog, video eller lignende. Herefter vil du blive godkendt inden for 1-2 hverdage. 

Register dig nemt og hurtigt som bruger her for at få adgang til dashboard så du kan følge med i kliks rate og kommision. Vi udbetaler den sidste hverdag i måneden fast hvor du vil modtage en mail med salgs rapport. 

Oldschoolman Affiliate 

Blogger eller Influencer

Er du interesseret i at eksponere vores barber kit til dine brugere, så kontakt os så tager vi en snak.

Særligt hvis du er inden for vores målgruppe. 

info@oldschoolman.dk 

 

oldschoolman-lager

Her ligger vi

Vores hyggelige lille kontor på toppen :) 

Norgesgade 10, 2300 

København S. 

TOP